porcupine colors

porcupine colors

ΑρχικήJournal › KISS & Typekit από το CSS3.gr

KISS & Typekit από το CSS3.gr

KISS (a.k.a. Keep It Simple, Stupid)

Η Ζαχαρένια αντεπιτίθεται! Το Keep It Simple Stupid είναι ένα κείμενο που μιλάει για τις υπερβολές που γράφονται στις σελίδες About των εταιρείων. Και designer και developer και marketer και σύμβουλος. Πόσα μπορείς τελικά να κάνεις καλά απ' όλα αυτά; Ταυτόχρονα όμως προσπαθεί να δώσει μερικά guidelines για το πως οι σελίδες αυτές θα μπορούσαν να είναι πιο αποδοτικές για τους ανθρώπους που βρίσκονται από πίσω τους. Το κείμενο Keep It Simple, Stupid στο CSS3.

Γνωριμία με το Typekit

Το TypeKit είναι μια υπηρεσία που αναλαμβάνει να βοηθήσει τους designers ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιούμε όποια γραμματοσειρά θέλουμε στις σελίδες μας. Με ασφάλεια και με τρόπο πολύ εύκολο. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την υπηρεσία μέσα στις προηγούμενες ημέρες και οι εντυπώσεις μου από αυτή ήταν άριστες! Το κείμενο Γνωριμία με το Typekit στο CSS3.

Γράψτε για το CSS3.gr

Αν το CSS3.gr σας αρέσει να το διαβάζετε, γιατί να μη γράψετε κιόλας γι' αυτό; Στη σελίδα των οδηγιών για την υποβολή άρθρου θα βρείτε όποιες πληροφορίες πιθανόν να χρειαστείτε, καθώς και κάποιους από τους λόγους που το website θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Για οτιδήποτε παραπάνω υπάρχει πάντοτε η σελίδα της επικοινωνίας.

To Journal

Επιστροφή στην κεντρική του Journal.

RSS Feeds!

Ναι, υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν πολύ καλά.
Αποθηκεύστε το RSS του Journal.

Ενα απο τα Projects μου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σχεδιασμός & ανάπτυξη για τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του μεγαλύτερου Ελληνικού φορέα πολιτισμού

Σχεδιάζουμε κι αναπτύσσουμε καλύτερα websites & apps.

Design Matters Τυπογραφία [Bookmarks 27-08-09]