porcupine colors

porcupine colors

ΑρχικήJournal › Έρευνα με δώρα και τα άρθρα μας από το CSS3.gr

Έρευνα με δώρα και τα άρθρα μας από το CSS3.gr

Ένας χρόνος CSS3. Πόσο καλός ήταν; Έρευνα και δώρα.

Είμαστε ένα χρόνο στον αέρα και πιστεύουμε ότι μέσα από το CSS3.gr μπορέσαμε να πούμε πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί ποτέ στο ελληνικό Web. Όμως θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Γι' αυτό κάνουμε μια έρευνα για το τι πήγε καλά και το τι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα. Θέλουμε τη συμμετοχή σας και γι' αυτό σας χαρίζουμε μερικά πολύ ωραία δώρα. Δίκαιο δεν είναι; Το κείμενο Ένας χρόνος CSS3. Πόσο καλός ήταν; Έρευνα και δώρα. στο CSS3.

Αποτελεσματικά Portfolios, από το 1 μέχρι το 5

Το portfolio είναι σημαντικό - δε συζητιέται αυτό. Τι κάνει όμως ένα portfolio πιο καλό και κυρίως πιο αποτελεσματικό; Η Ζαχαρένια ρίχνει φως στο θέμα. Η οπτική της ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και μιλάει απευθείας για την ουσία του πράγματος. Must read. Το κείμενο Αποτελεσματικά Portfolios, από το 1 μέχρι το 5 στο CSS3.

Η συνέντευξη (Μέρος 1ο)

Επιθυμείς να δουλέψεις στο χώρο μας. Βλέπεις μια αγγελία. Τι συμβαίνει μετά από αυτό; Στο κείμενο λοιπόν αυτό, ο your humble host, δηλαδή εγώ, προσπαθώ να γράψω τι μπορεί να κάνει ο υποψήφιος ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του να πάρει τη θέση αυτή. Το κείμενο Η συνέντευξη (Μέρος 1ο) στο CSS3.

To Journal

Επιστροφή στην κεντρική του Journal.

RSS Feeds!

Ναι, υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν πολύ καλά.
Αποθηκεύστε το RSS του Journal.

Ενα απο τα Projects μου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σχεδιασμός & ανάπτυξη για τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του μεγαλύτερου Ελληνικού φορέα πολιτισμού

Σχεδιάζουμε κι αναπτύσσουμε καλύτερα websites & apps.

Κατά των αφεντικών Τα παραπλανητικά links