porcupine colors

porcupine colors

ΑρχικήJournal › TaskPaper: καλύτερο task management

TaskPaper: καλύτερο task management

Εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω ένα εργαλείο που να μπορώ να χρησιμοποιήσω ως task manager. Το ίδιο πρόβλημα το έχουν κάποιες χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο, οπότε, είπα ότι εύκολα ή δύσκολα θα έβρισκα την άκρη.

Αποδείχτηκε ότι ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι βρήκα αυτό που χρειάζομαι: είναι το TaskPaper.

TaskPaper

Επειδή οι εναλλακτικές λύσεις είναι πάρα πολλές, είναι εύκολο να χαθείς και να δοκιμάσεις τα πάντα. Οπότε να απογοητευτείς. Γι' αυτό είναι, νομίζω, απολύτως απαραίτητο πριν την έρευνα να καθορίσεις τι ακριβώς θες από το software που ψάχνεις. Όπως επίσης και τι δε θες. Εγώ ήθελα:

Με εξαίρεση το κομμάτι της σύνδεσης με το Gmail το TaskPaper θριαμβεύει. Για τη σύνδεση με το Gmail υπάρχουν ελάχιστες λύσεις διαθέσιμες κι όλες τους είναι άσχημες και άβολες. Το θέμα το έλυσα με απλό copy/paste, το οποίο το ήταν πιο απλό απ' όσο πίστευα.

Το TaskPaper σαφώς και δεν εντυπωσιάζει εμφανισιακά. Μοιάζει σαν απλός editor. Όμως είναι πολύ δυνατό, καθώς κρύβει ωραίες λειτουργίες που τις μαθαίνεις εύκολα και τις χρησιμοποιείς χωρίς να το σκεφτείς μετά από 2-3 χρήσεις του. Δουλεύοντας με αυτό, αντιλήφθηκα ότι κρύβει και μια κομψότητα που δεν τη φανταζόμουν. Ακόμα καλύτερα λοιπόν.

Τέλος, να πω ότι το TaskPaper, όπως τα περισσότερα καλά πράγματα σε αυτή τη ζωή, δεν είναι δωρεάν. Κοστίζει $29.99, αλλά αξίζει κάθε του cent.

To Journal

Επιστροφή στην κεντρική του Journal.

RSS Feeds!

Ναι, υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν πολύ καλά.
Αποθηκεύστε το RSS του Journal.

Ενα απο τα Projects μου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σχεδιασμός & ανάπτυξη για τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του μεγαλύτερου Ελληνικού φορέα πολιτισμού

Σχεδιάζουμε κι αναπτύσσουμε καλύτερα websites & apps.

Home page Ένα ταξίδι στην Αθήνα με φωτογραφίες