porcupine colors

porcupine colors

ΑρχικήΈργα › Upstreet Επικοινωνία »
Upstreet

Upstreet

Το Upstreet είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα ενοικίασης πολυτελών διαμερισμάτων στην Αθήνα. User Interface Design & ανάπτυξη HTML & CSS κώδικα.

Μίσθωση καλοσχεδιασμένων διαμερισμάτων στην Αθήνα

Το Upstreet έρχεται να δώσει μια λύση στο θέμα της βραχυχρόνιας και της μακροχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων στην Αθήνα. Τα διαμερίσματα απευθύνονται σε ανθρώπους με καλό γούστο που τα χρειάζονται για επαγγελματικούς (ή άλλους) λόγους. Όλα βρίσκονται σε προσεκτικά επιλεγμένες γειτονιές και παρέχουν μεγάλη γκάμα παροχών.

Το Upstreet από την αρχή απέδειξε γιατί είναι μια λύση που έλειπε από την αγορά. Αντίστοιχα το website του οφείλει να περιγράφει περιεκτικά και ξεκάθαρα την υπηρεσία. Κι αφού το κάνει αυτό αμέσως μετά να δώσει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρει ένα διαμέρισμα της επιλογής του.

Συνεπώς μιλάμε για μια μηχανή αναζήτησης διαμερισμάτων. Έμφαση δίνεται στη χρονική διάρκεια μίσθωσης και τον αριθμό των ενοίκων κι έρχεται εξοπλισμένη με φίλτρα όπως η επιλογή της γειτονιάς και ο αριθμός των υπνοδωματίων. Λίγα αλλά περιεκτικά, τα απολύτως απαραίτητα ώστε ο επισκέπτης να μείνει εστιασμένος στα σημαντικά.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης και κυρίως η σελίδα του διαμερίσματος ολοκληρώνουν τον κορμό του website. Μια σελίδα διαμερίσματος με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, χάρτη, image gallery, κάτοψη διαμερίσματος και βέβαια μηχανισμό κράτησης και πληρωμής.

Upstreet - Αρχική Σελίδα
Η Αρχική Σελίδα

User Interface - User Experience Design

Το design για το διαδικτυακό τόπο του Upstreet είναι η φυσική συνέχεια του branding του: μοντέρνο, με έντονες αντιθέσεις, αλλά ξεκάθαρα minimal.

Χαρακτηριστικά είναι τα απλά γεωμετρικά σχήματα με γωνίες, οι έντονες αντιθέσεις στο χρώμα και η διαφοροποίηση μέσω της τυπογραφίας. Αυτό το σύνολο που μένει στο μυαλό του ανθρώπου που θα έρθει σε επαφή με το brand οφείλει να περάσει και στο website.

Συνεπώς, κάθε σελίδα του website οφείλει να κάνει φανερό ότι εντάσσεται στο γενικότερο look and feel, ωστόσο ποτέ αυτό δε θα πρέπει να είναι εμπόδιο στο user experience: ο επισκέπτης πρέπει να ολοκληρώνει σαφώς καθορισμένους κύκλους ενεργειών εύκολα.
Για το λόγο αυτό ακολουθούνται αποτελεσματικά patterns σε κρίσιμα σημεία όπως π.χ. κατά τη διάρκεια του checkout. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια σειρά από micro interactions που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και μειώνουν το χρόνο ολοκλήρωσης συγκεκριμένων επιμέρους tasks π.χ. χρήση υπηρεσίας καθαριότητας.

To Upstreet δεν είναι μια υπηρεσία με χιλιάδες καταλύματα, συνεπώς το design δε στοχεύει στο να δείξει πολλά πράγματα σε λίγο χώρο. Αντίθετα οφείλει να ισορροπήσει μεταξύ του τι είναι περιεκτικό και τι περιγράφει σωστά ένα διαμέρισμα. Αυτή η αρχή διέπει όλο το website και καθόρισε το ύφος του design.

Η μέχρι σήμερα πορεία του Upstreet δείχνει ότι το design (σε συνδυασμό φυσικά και με την όλη λειτουργικότητα και σε επίπεδο development) έχει επιτύχει τους στόχους του. Αλλά δε γίνεται να σταματήσουμε εδώ.
Τόσο σε επίπεδο User Interface όσο και σε User Experience το Upstreet είναι εγχείρημα στη λογική work in progress. Παρατηρώντας και μετρώντας την αποδοτικότητα των σελίδων, συνεχίζουμε με νέες ενότητες και βελτίωση των υφιστάμενων με στόχο το website να πετύχει όσο το δυνατό πιο υψηλούς στόχους.

Η σελίδα του διαμερίσματος
Η σελίδα του διαμερίσματος
Η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης
Η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης
Διαδικασία κράτησης
Διαδικασία κράτησης
Checkout
Checkout

Η ομάδα - Τι κάναμε για το Upstreet

Όλα τα Case Studies

Case Studies

Σας άρεσε η δουλειά μου;

Επικοινωνηστε μαζι μου

Δείτε ακόμα

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών